lauantai 7. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 7

Metsäneläimet siirtyivät eilen viettämään itsenäisyyspäivän iltaa sisätiloihin. Paikalle oli kannettu jo tuore hopeakuusi, joka koristeltiin perinteisellä lippunauhalla.
Kuusen tein kuumaliimaamalla prässättyjä nukkapähkämön lehtiä styrokskartioon. Vartena on jälleen yksi palkintopokaalin osa. Liput hopeanauhaan tein taitellusta paperisuikaleen palasta kaksinkerroin liimaamalla ja piirsin siniristin tussilla.


Paremman puuttuessa tein latvatähden rautalangasta taittelemalla, mutta yllättävän kiva siitä tulikin kaikessa yksinkertaisuudessaan.
Taustalla näkyvä pupujen lamppu oli myös yksi pokaalituunaus. Siitä pitää ottaa vielä paremmat kuvat, että voin sen ohjeet tänne laittaa. Nämä pokaalijutut tulivat nyt vähän nukkekodin sivuprojektina tänne, mutta välillä en mahda sille mitään, että on aika monta juttua samanaikaisesti menossa... ihailen niitä ihmisiä suuresti, jotka tekevät aina yhden asian kerrallaan ja saattavat sen loppuun ennen seuraavaa. Lupaan, että niitä nukkekotikuviakin on kyllä tulossa.:)

Leppoisaa lauantaita teille kaikille!

♥♥♥

VillaVaahtokarkki


10 kommenttia:

 1. Ihana kuusi. Muistan kun kesällä juteltiin että Nukkapähkämöistäkin saisi kuivattuna tehtyä jotain nättiä ja tässä nyt yksi kaunis tuotos. Mukavaa jouluvalmistelua koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos seijesää:) Tuliko muuten sulle mukaan silloin kesällä nukkapahkämöitä? Ihanaa joulunodotusta myös sinne!

   Poista
 2. Katselinkin, että on nukkapähkämön lehtiä... ja niin olikin! Hieno kuusi tuli.

  VastaaPoista
 3. Ja minä ihailen teikäläisiä jotka saavat aikaan kaikkea ihanaa!!! Mä aina suunnittelen tekeväni mutta monet jutut jää ajan puutteen vuoksi vain sille suunnitteluasteelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna G:) ... niin sitä tahtoo pienten kanssa käydä. Tuntuu, että täälläkin nuo aikaansaamiset sotkee koko talon aina pariksi kolmeksi viikoksi kerrallaan, kun on projekteja meneillään joka nurkassa, missä milloinkin sattuu olemaan. Sitten ai taas tapahdu viikkoihin mitään.:)

   Poista
 4. Mielettömän ihana idea, aivan ihastuttava hopeakuusi :)

  VastaaPoista
 5. Superhyvä idea, täytyykin ensi kesänä ottaa noita lehtiä talteen. Olet kyllä aikamoinen ideapankki!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Pioni ja mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista