torstai 5. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 5

 Jos joulutunnelmasi on vielä hukassa, voin suositella sinulle asian korjaavaa ihanaa retkikohdetta. Marraskuun alkupuolella pääsin jo tunnelmoimaan tulevasta joulusta, kun sain kutsun joulukauden avajaistilaisuuteen Paimiossa sijaitsevaan sisustusliikke Adalmiinan Helmeen. Sinne oli mukava lähteä retkelle yhdessä blogiystäväni Tuiren kanssa. Myös paimiolaisen ystäväni nappasimme vielä matkalta seuraksemme mukaan.

Tilaisuuden tarjoilusta vastasi kahvila Opaliina, jonka lähituotetuista raaka-aineista valmistettuja herkkuja pääsee maistelemaan Adalmiinan Helmen yhteydessä koko joulunodotusajan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-15. 

 Erityisesti lähituottajien valmistamaan omenamehuun huolella haudutettu ja maukas glögi jäi mieleeni. Ei siis tarvitse tehdä jouluostoksia kuivin suin. Glögiä voi ostaa myös kauniissa pulloissa kotiin vietäväksi tai ystävälle lahjaksi.
Annarina on sisustanut ja somistanut vanhassa navetassa sijaitsevan liikkeensä todella kauniisti ja inspiroivasti. Pidän siitä, että tuotteissa suositaan luonnonmateriaaleja. Muovikrääsät tapaan kiertää kaukaa.
Lasisia koristepalloja tarttui mukaani. Saattaa olla, että toteutan niistä päässäni hautuneen idean muussa kuin kuusenkoristelutarkoituksessa...

Jouluvalosarja paperisilla tähdillä luo herkkää valoa.


Tämän taipuvajalkaisen lampun muistan kuvanneeni jo aikaisemminkin kesällä tekemälläni retkellä... Jokin sen selkeässä muotokielessä kiehtoo. Ehkä se haluaa päästä meille johonkin paikkaan, jota en ole vielä keksinyt...hmm... Kenties se sopisikin pojan työvaloksi vanhan pulpetin päälle pienten huoneeseen! Kesän retkikuvat voit katsoa täältä.


Tässä ehkä jouluajan erikoisimmat kaverukset. Voipi olla, että tuo oikeanpuoleinen varsin persoonallinen lasinen joulupallo on omaan makuuni hieman liian rock, mutta miten on sinun laitasi?


Adalmiinan helmestä saa myös italalaisia Arte Puran ylellisiä pellavatekstiileitä 32 eri sävyssä. Eipä jää ongelmaksi, että väri olisi väärä. Kerrassaan hurmaavia tuotteita!

Illassa oli ilo tavata muutama muu saman harrastuksen jakava "blogisisko".  Enemmänkin olisi ollut kiva ehtiä heidän kanssaan jutella ja heihin tutustua.
Kiitokset illasta Annarinalle ja hyvälle seuralle, siitä jäi hyvät muistot.
Tuiren kuvat ja tarinan retkestämme voit käydä katsomassa
tästä.

Adalmiinan Helmen nettipuotiin pääset
tästä.

♥♥♥

VillaVaahtokarkki

P.S. Mainittakoon vielä, että tämä ei ollut maksettu mainospostaus.

5 kommenttia:

 1. Ihana paikka! Tuolla olisi kiva päästä käymään, viihtyisin varmasti;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa <3
  Ensimmäisellä vilkaisulla etenkin tuo valosarja paperitähdillä ihastutti.
  Kiitos kuvista, tämäkin jo lisää joulutunnelmaa, vaikken tiedä ehdinkö tuonne ennen joulua, parin tunnin matka ilmeisesti...

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunista ja tunnelmallista. Tuolla olisi ihana käydä. On se harmillista, että kaikki kiire osuu joulun edelle. Silloin olisi niin hauska käydä eri paikkakuntien liikkeissä nauttimassa joulun tunnelmasta :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kuvat jouluisesta retkestämme! Oli tosi mukavaa.
  Edellisen postauksen enkeli on suloinen. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitokset teille kaikille ihanille kommenteistanne!

  VastaaPoista