lauantai 8. marraskuuta 2014

House & Garden Inspiration from Maine Part 2

1.
Tässä vielä toinen erä upeita taloja. Taisin olla niin pitkään ähky tuosta viime postauksen viimeisen talon runsaasta sisustuksesta, että meni näin kauan sulatellessa, ennen kuin jaksoin seuraavan setin esiin kaivaa ;). Näiden kuvien sekaan laitoin myös yhden kauniin kirkkorakennuksen.

Here is a second part of the houses of Maine. And again,  please inform me if you don't mind I show a picture of your house here...
2.

3.

4.


5.

6.

7.
 Tämä talo näkyi itseasiassa jo viime postauksessa eri kuvakulmasta, mutta laitoin vielä uuden kuvan, koska unohdin näyttää kauniin puutarhanäkymän.

I showed this house already on the last post but I forgot to show this beautiful garden wiew.


8.

9.


10.


 Paikallinen asukas  ei ainakaan ilmeestä päätellen paheksunut tämän paparazzin räpsyjä :). Nice car!

If I read right the face of this local man he didn't mind my photographing... Nice car! :)

11.

 Hieman pienempiä asumuksia myös.

I found also some smaller houses too.13.

14.

15.

16.

17.

18.

Serkkuni ystävä oli perheineen juuri muuttanut tähän upeaan taloon, jossa oli suuri pihapiiri upeine puutarhoineen.

A friend of my cousin had just moved in this lovely house with her family. The garden was gorgeous!


 

 

19.


20.

21.
Tämä rantatalo taisi olla oma lempparini. Voi tuota erilaisten kattoulokkeiden ja erkkereiden määrää. Pakko oli kiertää katua hieman talon toisellekin puolelle, jossa on ehkä ihanin tietämäni ulkovarasto. Tai saattaahan se olla  myös leikkimökki...

This lovely beach house was my favourite. I had to walk a little bit and take some photos from the other side too... I love all those bay windows, the roof shape and of course that little shed/play house in the back yard!
Todella paljon on tällä hetkellä elämässä muuta puuhaa menossa, joten täällä blogistaniassa käyn edelleen aika harvoin, mutta aina kun tänne poikkean, on ilo huomata, että täällähän on silti elämää. Vierailuja on verkkaisesta tahdistani huolimatta viikkoa kohden noin 6000 (mun näkökulmasta ihan hurjasti!), eli onhan se ilahduttavaa, jos jutut edelleen jaksavat kiinnostaa, vaikka vähän yksipuoliseksi tää blogin pitäminen menee tällä tavalla. Ehkä aktivoidun taas sitten, jos aikaa tulee enemmän. Kommentteihinne pyrin vastaamaan edelleen ainakin ennen seuraavan postauksen julkaisemista.

At the moment I have so much other things to do in my life, so I don't visit here in the 'blog land' very often. Any way I'm glad that there is still life here - almost 6000 visits per week (that I think is very lot for me!). I still try to answer to your comments at least before the next post and you can also leave comments in English.

Viimeiset värikkäät poijukuvat piristäköön vielä sateisen harmaata päiväänne. Hyvää viikonloppua toivottelen!

These last colourful pictures hopefully cheer you day. Have a nice weekend!


♥♥♥

Mari


11 kommenttia:

 1. Huh, miten hienoja taloja ja koteja! Ja nuo puutarhat. Voih, näen silmissäni kaikki pihani rikkaruohot, kääk.
  Olisipa ihana päästä tuonne kävelemään. :) Iloisia päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuire - onneksi ne rikkaruihot tuolla puutarhassa peittyivät juuri lumeen ;) Iloisia talvipäiviä myös sinne!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinä, toinen toisiaan ihanimpia tai jokainen omalla tavallaan :)

   Poista
 3. Kyllä nyt on todettava, että Amerikassa taitaa kaikki ihan oikeasti olla suurta ;). Onneksi ei tarvitse itse olla tuolla siivoamassa jälkiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä todellakin on kaikki sen 2.6 kertaa suurempaa, paitsi yksi asia joka on samassa suhteessa pienempi: maan sisäisten lentojen ruoka-annokset! ;) (Ainakin Virginia airlinesilla. Oikein harmittaa että kadotin sellaisesta tiny-annoksesta ottamani kuvat vanhan puhelimeni myötä... olisin saanut tänne niistä hyvää viihdettä :))

   Poista
 4. Ihania taloja, ei niin suomalaisia mutta todella viehättäviä. Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sike - kello on tainnut vaihtua juuri sunnuntain puolelle joten voin toivotella samon nyt sunnuntait sinulle, vaikka tais tässä viikkokin vai jopa kaksi jo vaihtua :)

   Poista
 5. Ovat ihan erilaisia kuin mitä Suomessa olemme tottuneet. Paitsi jotkut talotehtaat ovat saaneet nykyisin vaikutteita jenkkilän taloista esim. suurinen taloa kiertävine terasseineen .

  VastaaPoista
 6. Juu on esimerkiksi tässä meidänkin talossa vähän jenkkitunnelmaa, vaikken sitä silloin suunnitteluvaiheessa ehkä niin ajatellut. Terassit on noissa kaikissa niin ihania ja siellä on aina keinutuolit kotoisasti terassilla, josta kyllä inspiroiduin, että olisi kiva tehdä sellaiset vähän suomalaisemmat terassikeinutuolit itsellekin.

  VastaaPoista
 7. Bet365 Sportsbook CO Promo Code and Review 2021 - VieCasino
  Bet365 Sportsbook has been in operation since 1996, and 메리트카지노 has since become the most popular and bet365 reliable online dafabet sports betting platform on the Internet. Bet365 is an

  VastaaPoista