sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Juhlat


 



 






 


 





 

  


Viime tiistaina meillä oli aihetta juhlaan. Tyttö M täytti 11 vuotta. Sää oli mitä parhain sekä synttäreiden että päivällä tehtyjen kotikuvausten kannalta. Täällä kävi siis kuvaaja toistamiseen - siksipä viime viikkojen aikana yhtä ja toista on valmistunut. On se kumma, kun ei muuten saisi sellaista draivia päälle kodin viimeistelyyn... ihan vain ittensä takia. No, nyt on mukava olo, kun tuli fiksailtua yhtä sun toista, joista voin myöhemmin paljastaa lisää. Minäkin kameran varteen ehdin hieman tarttua. Kuten kuvista näkee, päivänsankari ei ollut enää oikein kuvaustuulella;) Herkullisen synttärikakun toteutti päivänsankarin toiveiden mukaisesti Maria.

Nyt olen käynyt bloggaamisen suhteen hieman hitaalla, mutta ehkä tämä taas vähän virkistyy, kun ja jos syyssäät saapuvat. Tosin kesän puutarhakuvia laitan edelleen ennen toivepostausaiheita, eli pojan ritarikatosta ja pikkukeittiön ohjeita. Mutta kyllä nekin vielä täältä tulee, kunhan vähän koneelle kerkeän istahtaa. Silloin pääsen teidän muidenkin blogeissa taas piipahtaa. Ihanaa alkanutta syyskuuta kaikille ja tervetuloa oikein paljon uusille lukijoille!


XXX

VillaVaahtokarkki

















25 kommenttia:

  1. Niin paljon kauniita kuvia. Lämpimän päivän ihana fiilis tosiaan välittyy kuvista. Ja tuo kakku...mahtava! ;)
    Minäkin saan vaihteen päälle ja paljon aikaiseksi paineen alla, eli vieraita kannattaa kutsua usein, niin pysyy koti edes hetken siistinä...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kamomilla - pitää nyt kutsuilla ja juhlia useammin, niin koti pysyy silloin siistimpänä ja viihtyisänä:) Aurinkoisia syyskesäpäiviä sinne!

      Poista
  2. Kauniita kuvia ja tosi upea tuo kakku:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana - ystäväni on kyllä varsinainen kakkumestari. Aurinkoista syyskesäpäivää sinulle!

      Poista
  3. Upeat juhlat! Ja waude mikä kakku! Onnittelut vielä päivänsankarille!

    Ja ihana toi katettu juhlapöytä, joka olikin oikeasti ovi! Nuppikin jätetty paikoilleen ;) Ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sally - tuo pikainen pöytäviritelmä onkin osoittautunut oikein toimivaksi Ikean pukkijalkoineen. On sopivan kevyt ja tuo kulahtaneiden eriparisten tuolien (löydöt kesäpaikan aitasta)kanssa just sopivasti keveyttä ja hilpeää huvilatunnelmaa pergolan muuten niin suoralinjaisten sohvakalusteiden vastapainoksi. Taitaa suunniteltu raskaamman mallinen pöytä jäädä edelleen tekemättä;)
      Ihanaa syyskesäpäivää!

      Poista
  4. Oi miten kaunista jälleen, ja hienoja kuvakulmia olet tallentanut :). Peiliovi on loistava pöytä. Usein sitä tosiaan tarvitsee jonkin erityisen kimmokkeen, jotta saa asioita aikaseksi, olkoon se sitten kyläily, juhlat tai kuvaus...Hmm, kerrohan sitten taas missä kuvia saa katsella :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nainen Talossa - viimeaikaiset puuhastelut ovat olleet sellaista kivaa positiivista stressiä. Kerron sitten, jos niitä kuvausten kuvia jossain joskus näkyy:) Syyskesän aurinkoa sinne!

      Poista
  5. Onpa kauniit juhlatunnelmat! Alkaa tosiaan tuntua jo vähän syksyltä, vaikka ollaankin saatu nauttia ihanasta auringosta koko viikonlopun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna - eikö olekin mieletöntä, kun saatiin kunnon syyskesä tähän vielä väliin. Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

      Poista
  6. Ihastuttavia kuvia, niin ihastuttavasta pihasta! <3
    Hienot juhlat teillä ollut ja tuo kakku on kyllä upea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Christina - täällä juhlat jatkuu taas viikonloppuna ja onneksi on kaunista säitä luvattu, eli kamera varmaan edelleen räpsyy:) Aurinkoista loppuviikkoa sinulle!

      Poista
  7. Uskomaton tuo kakku, nappasin yhden kuvan leivontaidea-pankkiini! =D Voih, harmi kun taidan ehtiä lähteä Suomesta ennen kuin tämä juttu ilmestyy..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari - voipi olla, että noita kuvia saa vielä odottaa, mutta ilmoittelen sitten, jos niitä jossain näkyy. Ihanaa matkaa kotiin, että rapakon toiselle puolen;)

      Poista
  8. Ihan valtavan kaunis kakku ja kauniita kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mira:) Kyllä ystäväni tekemät kakut ovat olleet tähän mennessä kauneimpia, joita tässä talossa on nähty;) Ihania syyskesän päiviä sinulle!

      Poista
  9. Tulin piipahtamaan vastavierailulla blogissasi ja ei voi muuta sanoa, kuin että onpa kaunis piha teillä ja tosiaankin valokuvauksellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ja mukava, että tänne löysit - tervetuloa. Valokuvauksellisia syyskesän päiviä myös sinne;)

      Poista
  10. kauniita kuvia taas kerran. Ihanan näköistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos m - aurinkoista syyskesää myös teidän loppuviikkoon!

      Poista
  11. Hei!
    Niin kaunista! Kakkukin niin upea.:)

    Nyt tarvisin pyykkäsapua. Kyselin jo Suurperheen arkea-blogissa neuvoja.
    Siispä: ostin kirppikseltä kolme verhoa, 1 valk ja 2 kuviollista. Kotona pesun ja ulkona kuivauksen jälkeen huomasin niiden haisevan ummehtuneelta (homeelta??). Liotin verhot etikka+vesi seoksessa ja pesin uusiksi. Nyt haistelen niitä sentti sentiltä, onko niissä ummehtuneen tai etikan hajua. Valk verhoon jäi ehkä hajua rypytysnauhan kohdalle, voisi kokeilla kloriittia.

    Mitä konsteja teillä on tällaisen varalle? Kuin haistella jo kirppiksellä ja jättää ostamatta?

    Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirpa:)
      Kurja, jos ostamissasi verhoissa olikin ummehtunut haju. Se on tosi sitkeässä, jos se on sellaista makean ummehtunutta kosteusvaurioisen sisäilman (homeen) hajua. Sellainen haju tarttui kahdessa päivässä ohuisiin Ikean knoppa-lakanoista tehtyihin verhoihin, joita ompelin veljeni häihin vuosi sitten. Hääpaikassa ilmeisimmin oli kosteusongelmia... Pesin ne ensin kahteen kertaan 60 asteessa ja lopulta vielä 90:ssä, silitin ja tuuletin. Sen jälkeen hajua ei enää ollut. Mutta, jos ne olisivat olleet siellä yhtään kauempaa, luulen että se olisi jäänyt pysyvästi. Toivottavasti saat hajun verhoistasi lähtemään, eivätkä ne olisi lopullisesti pilalla, mutta pitää näemmä olla tarkkana, jos ostaa käytettyjä tekstiilejä. Haju kun ei päälle päin näy.
      Syyskesän kauniita säitä sinne!

      Poista
  12. Voi mitkä tunnelmat! Ihana kakku. Viimeinen kuva puutarhastanne on upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuire - nähtäillään taas pikapuoliin ja nauttikaahan viikonlopun upeista säistä!

      Poista
  13. Tosi kauniita kuvia! Valokuvataiteilusi yhä vaan kehittyy, kuten myös koko ajan tuo persoonallisen kaunis puutarhanne! Olisipa ollut mukava taas nähdä kaikki , niin juhlijat kuin juhlapaikka, mutta toisella kertaa - - Suuret ONNITTELUT kaikille ! Ps.Olipa myös mukava nähdä kauniin juhla-ja kakkupöydän ympärillä tosi vanhoja , muistorikkaita tuoleja.

    VastaaPoista