perjantai 14. elokuuta 2015

Kesätunnelmia / Summer Moods

 


 Mulla on taas tyypillinen tähän vuodenaikaan kuuluva kesähaikeus päällä, jota työstän sullomalla  kasapäin kuvia tänne blogiin. Jälkijunassa, kuten tavaksi on tullut. Eilisen tuulessa oli jo syksyn sointi. Mulle kesä kestää silti ainakin elokuun loppuun, joten miksi sitä yhtään lyhyemmäksi liudentamaan, kuten siskoni sanoi ;) Kesäistä viikonloppua teille kaikille!


I feel a little bit wistful. Summer was too short. But happily I have plenty of  photos reminding me about the beauty of this summer :). Have a nice summery weekend for everybody!


***

Mari

14 kommenttia:

 1. Kauniit ovat kuvat kesän ajalta Oikein ihnaa elokuun viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli, palaan vastailemaan näin pitkän ajan jälkeen ja saankin toivottaa sinulle jo hyvää uutta vuotta! :)

   Poista
 2. Ihanat kukkakuvat! Sama haikeus täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aika haikein mielin nyt näin talven pakkasissa jo näitä kuvia katselee, hyvää uutta vuotta Satu! ;)

   Poista
 3. Hieman haikein mielin näitä kuvia katselee, mutta kuten sanoit, kesää on vielä jäljellä! :) Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tyynelä. Aika pitkään sitä kesää saatiin tosiaan pidellä, syksyn hyppäsinkin jo yli ja nyt saan toivottaa sinulle jo hyvää uutta vuotta!

   Poista
 4. Teillä on sitten ihana piha! Kaunis kukinta ja sopivasti väriä! Ei se syksy vielä saavu, ensi viikosta luvattiin tulevan kesän lämpimin! Sitten saa syksy pikkuhiljaa tullakin! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nonna, sinullekin vastaamisessa venähti jo talven pakkasiin, mutta hyvää uutta vuotta nyt täältä toivottelen!!

   Poista
 5. No jestas, magnoliasi näyttää samalta kuin minun tarhamagnoliani Leonard Messel. Nyt en millään muista, millä kasvuvyöhykkeellä asut. Sainkuulla, että Messelin ei ole ennen tätä kevättä ja mun onnenkantamoistani, tedetty kukkineen Keski-Suomessa, mutta...Muistako, onko magnoliasi Leonard Messel? Mikä on kasvuvyöhykkeenne? Kiinnostaisi, sillä olen tästä magnoliasta yhteydessä Viherlandiaan, jonka kanssa yhdessä seuraamme,miten seuraava kevät menee...

  Pidän syyskesästä, joten en pode kesähaikeutta, mutta otan osaa kesäihmisten angstiin. Mukavaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena ja pahoitteluni, että vastailut venyivät pitkälle talveen :). Asumme siis ykkösvyöhykkeellä ja muistaakseni tuo magnolia on Sihteerikkömagnolia Susan. Nyt täytyy sanoa, että on pienoinen paniikki siitä, miten tuo kaunotar on mahtanut pärjätä viime päivien pakkasista, koska en leudon syksyn takia suojannut juuristoaluetta kunnolla. Juuri ajelemme Saariselän lomalta kotiin päin ja ennen lomaa heitin magnolian päälle vain hallaharson. Itku tulee, jos se nyt kuolisi, mutta pidän uskollisesti nyt kädet ristissä sen selviämisen puolesta.
   Toivottelen nyt siis jo hyvää uutta vuotta 2016!

   Poista
 6. Ihania kukkakuvia Mari! Onneksi monet kasvit jaksavat kukkia pitkälle syksyyn : )

  Ja ennen kaikkea, valtavasti onnea melko tuoreelle yrittäjälle! Luin vasta äsken postauksesi vuoden kestäneestä yrittäjän taipaleestasi ja olipas mielenkiintoista! Samoissa tunnelmissa kun olen, tosin vielä ihan raakile :D Vuodessa oppii varmasti jo valtavasti uutta. Nyt välillä tuntuu, että pää ihan humisee kaikesta uudesta tiedosta ja asioista. Mutta pikkuhiljaa...

  Kaikkea hyvää yrityksellesi, onnea ja menestystä! Ihana elämänvaihe tämä, eikös vaan : )
  Ihana olisi lukea myöhemminkin pohdintojasi yrittäjyydestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi, tällä yrittäjällä tais olla nyt loppusyksy aika kiireinen kun näin uuden vuoden puolella vasta tänne palailin ;). Älyttömästi uutta olen vuoden aikana oppinut ja tuntuu, että vieläkin on aika untuvikko, mutta pikkuhiljaa ajallaan ja askel kerrallaan eteen päin. Ihanaa ja menestyksekästä uutta vuotta sinulle!

   Poista
 7. Teillä on niin kaunis piha. Onnea täältäkin yrittäjän työhön. Paljon mukavia projekteja ja onnellisia hetkiä. Syksyn ja talven jälkeen tulee aina se kesäkin vielä. Yllättävän nopeastikin loppuviimeksi ♥

  VastaaPoista
 8. Kiitos S.H-House :) Syksy meni ja keskitalvea nyt jo porskutetaan. Onnea uuteen vuoteen sinulle <3

  VastaaPoista