maanantai 23. kesäkuuta 2014

Lilaa ja fuksiaa


Tällä hetkellä vähän harmittaa kuinka vähän aikaa tuntuu olevan blogille. Nytkin on hurahtanut vaikka kuinka kauan aikaa siitä, kun koneelle viimeksi ehdin istahtaa. Puhelimen kautta juhannusreissulla pari kommenttia taas joidenkin blogeihin väsäsin, mutta siinä mun blogiaktiivisuus onkin viime aikoina ollut. Huomaan silti, että mulla on tänne ikävä. Tää on niin hyvä tapa ottaa omaa aikaa, mutta olla silti myös jossain määrin sosiaalinen. Ja toteuttaa visuaalista puoltaan. Paljon olis juttua tänne laitettavaksi, jos vaan kerkeis. Stressiä en silti tästä harrastuksesta haluais edelleenkään itselleni muodostaa. Nyt on siis näin, mutta kenties hetken päästä taas toisin.
Mulla on läppärin näyttö ollut edelleen rikki, mutta koska kone muuten pelittää ihan hyvin, se on ollut yhdistettynä tavalliseen isompaan näyttöön. Ajaa siis asiaansa edes jotenkin. Olen silti huomannut, että tästä blogiharrastuksesta tulee paljon hankalampaa, jos konetta ei voi käyttää ja lueskella muiden blogeja esim. aamukahvia juodessaan, vaan pitää aina varta vasten istua työpöydän ääreen. Jossain toisessa elämäntilanteessa se toimisi ehkä ihan hyvin. Päivät kahden pienimmän kanssa ja tietysti nyt kesällä isompienkin kanssa kuluvat sen verran intensiivisesti, että se varta vasten otettu hetki on usein iltamyöhään. Ja tunnustan, että olen tässä viime kuukausina useammin käyttänyt sen myöhäisen ajan nukkumiseen, mikä on ollut ihan viisasta. Parina iltana viikossa voin kukkua pitemmälle. Se on ollut tätä mun uuden vuoden teemaa, että saisin mm. unirytmit kohdilleen ja aivoille tarpeeksi lepoa. Vihdoinkin, kun ehkä puolen vuoden ajan olen saanut nukkua taas yöllä yhtenäistä unta monen vuoden jälkeen. Pikku hiljaa tää aivoremontti ehkä tuottaa taas tulosta hieman kirkkaampana ajatuksenjuoksuna.
No, tässä oli nyt tällaista höpinää ja kuvia taas jo parin viikon takaa. Magnolia, anemone, saksankurjenmiekka ja mummilta saatu pihasyreeni ensikukassaan. Sen verran sateista ja kylmää on ollut, ettei esim. pionit ole aloittaneet täysillä kukintaansa, eli toisaalta myös ihan sopivaa kuvaustaukoa. Tosin niistä tytön rippijuhlista olisi sitten ne yli 500 räpsyä. Ehkä voisin muutaman tännekin laittaa, niin kaunis neitonen täällä pihamaalla silloin pyörähteli.  Nyt olen vaan ollut juhlien ja juhannuksen jälkeen pikkuisen levon tarpeessa ja nytkin uni taitaa maistua parhaimmalle, joten verkkainen meno täällä edelleen kesän aikana jatkuu.
Toivotan ihanaa viikkoa kaikille, ja hyvä on välillä muistaa toivottaa tervetulleiksi myös uudet lukijat. Kiva kun olette täällä!


***
Mari

P.S Ja nyt palaan edellisiin kommentteihinne...

12 kommenttia:

 1. Ihania kukkasia ja oi tuota magnoliaa! Onnea rippilapselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuire ja kiitokset myös tämän päivän kahvitteluista! :)

   Poista
 2. Oih, tuo magnolia. Mikä lajike se on? Olen haaveillut magnoliasta, mutta en ole vielä hankkinut. Pitää keksiä talvenkestävä lajike ja hyvä paikka sille. Anemonet eivät vielä kuki meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu - mä oon nyt kyllä kurjasti hukannut tuon magnolian lajikelapun. Joku pensasmagnolia se on... yritän saada muistini toimimaan. Pitää kai googlailla hieman... Palaan asiaan kun muistan!

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja Onnea rippilapsella ja vanhemmille. Meillä myös vanhin tytöistä pääsi ripille reilu viikko sitten. Ja onhan siinä hässäkkää kun laittaa juhlaa ja siihen kaikki normiarki ja työ yms kuviot päälle. Että ymmärrän oikein hyvin ettei blogille tahdo jäädä aikaa. Muutenkin kesällä sitä sun tätä menoo ja laittoa tuntuu riittävän lähes jokapäivälle. Bloggaaminen myös itselle sellainen ihana harrastus ja en osaa myöskään ottaa siitä paineita. Rennosti eteenpäin, oman elämäntilanteen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SH-HOUSEkoti - joo rennosti tämä blogin pitäminen pitää ottaa ja tehdä sitä omilla ehdoilla. Eilen sainkin jo sopivan hetken tehdä seuraavaa postausta. Itselle haluaa näitä kuvia tänne muistoiksi, että tulee edes jotenkin laitettua, kun olen niin huono ottamaan aikaa kuvien teettämiselle. Kuvakirjojen tekeminenkinn pitäisi edelleen opetella... mut ei stressiä :)

   Poista
 4. Ihania kuvia ja kukkien väriloistetta. Juu, välillä vaan on niin ettei aika riitä kaikkeen mitä haluaisi tehdä ja pakko on silloin hieman laittaa asioita tärkeysjärjestykseen. Ja näinhän se on ettei ainakaan kivasta harrastuksesta pitäisi tulla stressi, silloin menee mönkään :) Se pitää pitää sellaisena kivana juttuna ja tehdä kun on aikaa. Mukavaa kesän jatkoa sinulle ja palaillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina :) Huomasin juuri, että siinä vaiheessa, kun on kypsä täällä blogin puolella valittamaan ajan vähyyttä, jostakin kummasta sitten ilmestyykin hetki, jolloin saa seuraavaa postausta aloitettua. Ehkä silloin vain tajuaa, että tämä on itselle kuitenkin aika tärkeä itseilmaisun muoto. Ihanaa kesän jatkoa sinne!

   Poista
 5. Vuorokauteen ei vain lisää tule tunteja, vaikka kuinka välillä olisi tarvetta. Ja uni on niin tärkeä asia,että sitä kannattaa vaalia :) Mukavia kesäpäiviä ilman huolen häiviä. Onkohan tuollaista sanaa edes olemassa kuin"häiviä". No menköön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne - Kyllä tuo "häiviä" ihan tutulta korvaan kuulostaa ;) Saisipa tosiaan niitä lisätunteja. Ärsyttävintä on, jos on sellainen tunne, että joutuu aikaa "varastamaan" jostakin muusta tärkeästä. Eli nyt oon sitten varastanut sitä uniaikaa bloggaamiselta, mutta tunnustan, että eilen meni toisin päin :)

   Poista
 6. Hei!
  Kiva, että kuitenkin vielä haluat pitää blogia, on tätä niin kiva lukea. Nyt onnistuin jopa kirjautumaan lukijaksi, olen pari kertaa yrittäny muttei ole onnistunu. Otat kyllä todella hyviä kuvia! Ihanaa katsoa kauniita kuvia kodista ja nyt kukkivista kasveista.
  Hyvää kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Sirpa T ja mukava kuulla, että tykkäät blogia seurata. Kiva myös, jos kirjautuminen nyt onnistui. Siinä ilmeisesti on ollut vähän väliä jotain ongelmia, mistä lie johtuu... Kauniita kesäpäiviä sinulle!

  VastaaPoista