perjantai 14. joulukuuta 2012

Arvonnan voittaja

 Berberry-silkki -sydänketjun lukijoitteni arvonnassa voitti Mari Pieniä onnen muruja -blogista. Onnea voittajalle! Muistutan vielä tässä Maria, että ilmoitathan yhteystietosi mitä pikimmiten, niin saan paketin postiin :) Arvonnassa onnettarena ja lappusten kirjoitusapuna toimi tyttöni E.

Tässä vielä pari kuvaa siitä, mitä muun muassa voi puuhata silloin, kun oikeasti pitäisi tehdä jotain jouluvalmisteluita... Olen mestari keksimään kaikenlaisia sivuprojektien sivuprojekteja :) Löysin aivan ihanan kelottuneen katajanrungon läheisestä metsästä. Juuri täydellinen satumetsähuoneeseen. Pesin rungon mäntysuovalla ja juuriharjalla ennen maalausta. Olisihan se ollut kaunis noinkin, mutta lastenhuoneessa se on hygienisempi ilman levä- ja homekerrostumia. Lisäksi juniori pelokkaasti tuumasi "huui" puun tummille käkkyräoksille, joten maalaan sen varmaankin vaalean harmaaksi tai valkoiseksi.


Leppoisaa joulunvalmisteluviikonloppua kaikille toivotellen

VillaVaahtokarkki

P.S. Viime postauksen pikkupöllöillä oli sellainen yhteinen tekijä, että oikeanpuoleisen pöllön on tehnyt Loving white -blogin Hanni. Vasemmanpuoleisella "pöllöllä" on päässään Hannin kirppispöydästä löytämäni myssy sekä tutissaan Hannin tekemä ihana tuttiketju :). Vielä ehkä ehtii vastaavia saada Hannilta; kannattaa käydä blogista kurkkaamassa.


2 kommenttia:

  1. Oi, ihanaa, kiitos pienelle onnettarelle! Yhteystiedot laitettu :) .
    Mullakin odotteleen maalausta muuten tuommoinen pieni puu, pitäisi ehtiä jouluksi saada sisälle, saa nähä kuin käy, kun tosiaan mullakin tahtoo projektia toisen päälle pukkaamaan :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, laitan paketin tulemaan :) Tää lähtee nyt maalaamaan tuota puuta kellariin, ehkä saan sen jopa valmiiksi, vaikka parista muusta lahjoihin liittyvästä projektista jo luovuin... Nautitaan silti joulusta, vaikka kaikki ei tulisikaan valmiiksi, mitä oli ajatellut, tulee se joulu ilman niitäkin :)

    VastaaPoista