sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 1

Ajattelin pitää tänä vuonna blogissani joulukalenteria. Saa nähdä, onnistunko joka päivä tekemään uuden postauksen, koska ne eivät todellakaan ole valmiina saatika ajastettuina. En ole siihen toimintoon vielä edes perehtynyt... No, yritetään, mutta tietenkin pidätän itselläni oikeuden muutoksiin monien muuttujatekijöiden vuoksi. Ensimmäinen adventti toi lapsille (pienimmille) kalenterin mukana itse tekemäni pöydän, pienen astiaston (Tigerista) ja taikataikinasta tehtyjä pipareita ja joulutorttuja metsän eläinten ensimmäiseen adventtiin.


Pitkin syksyä olen leikkinyt pienten kanssa juniorin yhtä lempileikkiä, jossa vietetään Eeli-pupun syntymäpäiviä. Kattaus on tehty aina liian isoilla nuken astioilla milloin minkäkin rasian päälle. Kunnon pöytä oli siis tilauksessa ja pienet astiatkin tulivat heti tarpeeseen.
Orava ja pupu ovat vanhimman tytön ompelemia parin vuoden takaa.

Adventtikynttilä (synttärikakkukynttilä) poltti kuvatessa huomaamatta melkein muovipidikkeenkin, joka on kiinni Fimo-massasta muotoillussa kynttilänjalassa. Muistetaan olla siis tarkkana kynttilöiden kanssa!

Joulutähdet on ripustettu ikkunoihin ja joulunodotus voi todella alkaa. Tänään minulla oli rauhallinen tunne, että joulu saa tulla ja kaiken tarpeellisen saa tehtyä, vaikka ehdin jo ihmetellä, missä joulutunnelmani tänä vuonna viipyy. Nyt paistuu uunissa piparit ja joulutortut. Vielä kuumaa glögiä seuraksi ja se on siinä.

Tunnelmallista ensimmäisen adventin iltaa kaikille!

♥♥♥

VillaVaahtokarkki

20 kommenttia:

 1. Suloinen ensimmäinen kalenteri luukku, ihana!

  VastaaPoista
 2. IHANA postaus kerrassaan, mukavaa adventtia :)

  VastaaPoista
 3. Voi miten kivaa, että meille aikuisillekkin on näitiä joulukalentereita. :) Oikein hyvää 1. adventtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tanja - Aikuisten askartelu - ja fiilistelykalentereita itsekin tykkään seurailla:)

   Poista
 4. Tosi ihana ekan adventin yllätys lapsilla! ♡

  VastaaPoista
 5. Onpa ihanat eläimet ja kaunis kattauskin! Itsekin innostuin omaan blogiini tekemään joulukalenterin, luvassa joka päivälle jotain pientä kivaa... (Koko syksyn olen laiskotellut blogin kanssa, nyt aion tsempata joulukuun ajan :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pioni - pitääpä tulla kurkkaamaan sinun kalenteriasi:)

   Poista
 6. Olipoa varmasti mieleinen yllätys lapsille! Niin kaunis kattaus pikku pupulle siinä, kyllä kelpaa juhlia!

  VastaaPoista
 7. Onko missään suloisempaa kalenteriyllätystä :). Ihania näperryksiä. Mulla on jouluostokset jo melkein tehtynä. Aion saada kiinni siitä oikeasta joulutunnelmasta ajoissa. Glögi kyllä virittää tunnelmaan :). Mielenkiinnolla odotan sun kalenteripostauksia...mutta ei mitään stressiä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nainen Talossa - näpertelemällä ainakin itse pääsen parhaiten joulutunnelmaan:)

   Poista
 8. Suloinen kattaus ja hurmaavat ompelutyöt :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana kattaus ja kynttilä luo mukavaa tunnelmaa <3

  VastaaPoista