tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 3 & haasteYhdestä palkintopokaalin kuvusta syntyi käsrpässienilampun kupu. Kirkkaanpunaista suhumaalia ja pilkut paperirei'ittimen silpusta decoupage-lakalla kiinni kuvun pintaan. Katkaisimellinen johto, pieni lampunkanta ja spraymaali ovat Biltemasta noin kympillä. Kuvat tuli pikaisesti räpsittyä olohuoneesta, mutta todennäköisesti lamppu löytää lopullisen paikkansa pienten huoneesta. Lampun tyvessä olevat häiritsevät tekstit voisi poistaa vielä kynsilakanpoistoaineella.

Haastan jo näiden parin pokaalintuunauspostauksen perusteella kaikki innokkaat mukaan tähän palkintopokaalien jatkojalostukseen. Kaikkia ideoitani en ihan heti saa toteutettua, mutta ehkä teistä joku on nopeampi tekemään esimerkiksi lappuun jalan tai maalailemaan niitä ihan sellaisenaan kuumankestospray-maalilla tuikkukipoiksi jne.

Tässä olisi Pokaali-haasteen (Maine ja kunnia säpäleinä -haaste) säännöt:

Keksi palkintopokaalille tai sen osille / osalle uusi käyttötarkoitus. Lähetä minulle kuva toteutuneesta ideasta sähköpostiin tai julkaise siitä postaus omassa blogissasi. Liitä postaukseesi linkki tähän postaukseen/ blogiini ja laita siitä viesti tämän postauksen kommenttilaatikkoon tai sähköpostiini. Julkaisen kaikki sähköpostiini lähetetyt kuvat omassa blogissani ja linkitän niihin blogeihin, jotka ovat haasteeseen tarttuneet. 
 Iloa ideointiin ja toteutukseen!


♥♥♥

VillaVaahtokarkki

27 kommenttia:

 1. Oih..kuinka söpö!!! Kerrassaan ihana!

  VastaaPoista
 2. Miten loistava lamppu!!! Ja miten mahtava idea tuunata näitä uusiin käyttötarkoituksiin! Pitää ehdottomasti miettiä pystynkö keksimään jotakin.

  VastaaPoista
 3. Onpa söpö lamppu:) Itsellä on kyllä niin pää tyhjä näitten ideoitten suhteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen - toivottavasti muut tarttuvat haasteeseen, niin niitä ideoita sitten täältä saisi:)

   Poista
 4. hei ihan älyttömän kiva tuo lamppusieni idea ja haastehan on ihan loistava. saas nähdä riittääkö itsellä aika ottaa osaa tuohon..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mahtäemäntä - mun pitääkin antaa tähän haasteeseen sulle aikaa tarttua vaikka kevätpuolelle asti :)

   Poista
 5. Ihana, ihana, jhana! Alankin heti ideoida :)

  VastaaPoista
 6. Voi miten hieno sieni lamppu! Kärpässieni aiheiset jutut ovat mun lemppareita tällä hetkellä. :)

  VastaaPoista
 7. Siis miten hyväntuulinen lamppu. Meillä on paljon koiranäyttelypokaaleita, joten tähän olisi halppo ryhtyä. Tosi kiva tuunaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja - ilman muuta ryhdy, jos on niin paljon matskuakin;) Mielenkiinnolla jään odottelemaan tuunaustuloksia.

   Poista
 8. Hienoja ideoita sinulla! Itse keksin aiemmin tehdä pytingin jalasta kynttilänjalan maalaamalla sen spraymaalilla ihanaksi vaaleaksi mintunvihreäksi, mutta kuppiosalle en keksinyt mitään käyttöä. Toivottavasti on vielä tallessa jossakin, täytyykin penkoa. Marmorijalka lensi roskiin, ehkä siitä olisi voinut saunaan tai kylpyhuoneeseen jotain kehittää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna - tuo kynttilänjalkaidea kuulostaa hienolle! Sattuuko sulla olemaan siitä kuvaa blogissa, kun mulla on tainnut mennä se ihan ohi?

   Poista
 9. Mä ostaisin ton heti, jos noita myytäis jossain! IHQ!
  Iloista keskiviikkoa sulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Micu! Jos mä joskus perustan noille pienen etsy-kaupan, niin ilmoittelen;) Paitsi veikkaan, että osaisit tällaisen tehdä ihan helposti:)

   Poista