keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukut 10&11


 


Nukkekodin väki on päässyt muuttamaan uutuuttaan hohtavaan remontoituun kotiinsa. Pieniä keskeneräisyyksiä toki on edelleen. Samoissa tunnelmissa paistelimme näihin aikoihin neljä vuotta sitten muuton alla joulutorttuja ja pipareita uuden 1:1 kotimme hieman keskeneräisessä keittiössä. Sähkötyöt ovat nukkekodista vielä tekemättä ja voi olla, ettei aika riitä niihin nyt ennen joulua. Kelpaa kuitenkin asukkien nauttia keittiön uudesta laattaruutulattiasta (sabloonalla tehty), joulutortuista ja pipareista (taikataikinasta, piparit pursotustyllan kärjellä tehtyjä). Kuusikin on tuotu jo tupaan koristeitaan odottamaan...


Kiitokset kaikille ihanista kommenteistanne! Pahoittelen, että joulukiireiltä en välttämättä ehdi aina tai ajoissa vastailemaan. Parhaani mukaan niihin kyllä palailen. Ja muistakaahan osallistua vielä 9. luukun arvontaan. :)

Tunnelmallista iltaa kaikille toivottelen!


VillaVaahtokarkki

10 kommenttia:

 1. Voi hitsit mitä söpöjä juttuja, ja nuo tortutkin! <3 ;)

  Mukavia joulun odotushetkiä ja mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kamomilla ja mukavia joulun odotushetkiä sinnekin!

   Poista
 2. Kylläpäs on ihania nuo kaikki!! <3

  VastaaPoista
 3. Olisin ollut pienenä niin onnesta soikeena, jos olisin omistanut tälläisen nukkekodin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ellen - Meillä on muuten ollut yllätykseksi poika eniten onnesta soikeana, kun pääsee eläinhahmoilla leikkimään joulua:)

   Poista
 4. Voi apua kuinka ihana koti! :) Mä oon niin hullaantunu nukkekoti jutuista etten tiedä kuinka kestän aattoon asti että Elle saa avata lahjansa :) Mistä tuo ihana keittiö on? Huonekaluja on mun mielestä vaikea löytää :) ihanaa joulunodotusta teille! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari - Voin vain kuvitella, kuinka kutkuttavan onnellista on nähdä sitten jouluna Ellen reaktiot lahjaansa:) Keittiö on muutaman vuoden takaa Indiskasta ostettu näin joulun alla.

   Poista
 5. Oi kuinka suloinen! Joulutortut ja kaikki pöydällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuire ja kiva nähdä lauantaina, kun taas tää aika on humpsahtanut vaan jonnekin:)

   Poista