torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukalenteri luukku 12

Kurkistus nukkekodin olohuoneen ikkunasta sisään. Muuttourakan jälkitunnelmissa on mukava istahtaa olohuoneen pehmeille sohville jutustelemaan. Ulkona sataa jo lunta. Ehkä saadaan valkea joulu.Näkymä keittiöstä olohuoneeseen.  Keittiön kaapiston (näkyi viime postauksessa) olen muistaakseni joskus ostanut Indiskasta näin joulun alla. Pöytä ja tuolit taitavat olla Tiimari-löytöjä. Olohuoneen sohvat taas löysin sattumalla HongKongista joskus jo valmiiksi edullinen hinta -40% alennettuna. Vähän tietysti tihkaisee ostaa tuotteita noin halvalla, kun tietää, ettei tekijöille jää siitä mitään käteen ja tekijöiden työolotkaan eivät ole ehkä olleet ihan kunnossa... Niin sitä on vaan ollut valmis tekemään valinnan hetken mielijohteesta sillä ajatuksella, että pitää saada jotkut asiaansa ajamaan. Ja nämähän suorastaan vastaankävelleet kalusteet ovat olleet varsin kauniita sellaisia. Idalisti-minähän haaveilee ajasta, jolloin ehtisi tehdä huonekalut alusta alkaen itse niin kuin "oikeat" ministelijät tekevät... sitä aikaa siis odotellessa:).


Joulukuusi on tehty paperinarusta ja rautalangasta jo muutama vuosi sitten. Ohje oli muistaakseni jostakin nukkekotikirjasta, vai olikohan se Mutturalla-blogin Annikan idea Villa Valmanja -blogin ajoilta... kertokaa kuka muistaa idean lähteen, niin kunnia menee sille, jolle se kuuluu:).

Olohuoneessa on uudet harjatut ja harmaavahatut select-laadun timberweissit, heh. ("Urat" teippaamalla rajattu ja maalattu samalla sekoitetulla harmaalla kuin keittiön lattiaruudut. Elämäni ensimmäinen ootraus tehty ohennetulla ja vaalennetulla maalilla feikkilankkujen päälle meikkisienen palasella, jonka reunaa vähän rispaannutin saksilla).


"Itämainen matto" muistaakseni Tunisian tai Egyptin matkatuliaisia tytöille...

Vielä kun olisin saanut tuon olohuoneen kattokruunun toimimaan näihin kuviin. .. paria juotosta sekin projekti on vain vailla. Toisella kertaa sitten. Kattokruunun olen joskus viritellyt helmistä ja rautalangasta.


Joulunodotus on ihanaa, nautitaan siitä!


♥♥♥

VillaVaahtokarkki

6 kommenttia:

 1. Voi herttanen sentään! Miten suloisen ihanaisia pikkukotijuttuja oletkaan väsäillyt.Kaunista katseltavaa ja ajattelen pikku prinsessaa, kun hän tulee oikein leikki-ikään...kyllä kelpaa : )

  VastaaPoista
 2. Aivan ylisöpöjä nämä kaikki nukkekotitavarat ♥ On ollut tekemistä ;)

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä muhunkin iskee sellainen nukkekoti-innostus, ettei mitään rajaa! Pitäisiköhän ensi vuonna toteuttaa haave omasta nukkekodista :)

  VastaaPoista
 4. Voi huokaus, kuinka kauniilta näyttää!!! Harmi ku Näpsä ei vielä osaa arvostaa tollaista :P
  Kokeilepa muuten nyt sitä kuvan kopiontia mun blogista, yritin poistaa eston :)

  VastaaPoista
 5. Teillä on kyllä niin upea nukkekoti! Mitä näpertelyä se onkaan kaikkine ihanine tavaroineen vaatinut! Ihana tuo viimeinen lumisadekuva :)

  VastaaPoista
 6. En osaa sanoa muuta kuin ihana ihana ihana! :)

  VastaaPoista