torstai 6. kesäkuuta 2013

Madame LemoineTalomme etupihalta kulkee takapihalle polku, jonka oikean puoleinen kukkapenkki on varsinaisesti jalosyreenipenkki. Tai on siellä yksi kameliajasmike ja hovijasmikekin. Vielä kun syreenit ovat melko pieniä, siinä rehottaa myös jos jonkinlaista muuta kukkaa.

 Ensimmäinen kukkapenkin jalosyreeni on Madame Lemoine, joka ihastutti tänä keväänä (toinen hänen keväänsä) upeilla kukillaan. Korkeutta hienolla rouvalla on vasta ehkä metrin verran.

Ihanaa kesäistä päivää kaikille!

XXX

VillaVaahtokarkki

12 kommenttia:

 1. Voi että on kaunis piha teillä ja upeet istutukset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne - Muistaisitko laittaa mulle osoitetietosi sähköpostiin, niin saan sen arvontapalkinnon lähtemään... Aurinkoista päivää sinne!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on, ohikulkiessa aamuisin ja iltaisin tuoksu on todella huumaava!

   Poista
 3. Voi vitsinpimpulat miten ihanan näköistä! Tuntuu tällä hetkellä, että oma piha on sadanvuoden päästä "vehreänä" vasta. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taija - Tänä vuonna myöhäisestä keväästä huolimatta kesä tuli todella nopeasti ja on jo huomattavasti kasvien kasvussa edellä kuin viime vuonna. Kyllä se teidänkin piha vielä vehreytyy:)

   Poista
 4. Ihana polku, reunakivet ja istutukset! Onko teillä kaikki polut hiekkaa? Itse mietin et laittaisiko soraa vai hiekkaa. Nyt tuntuu että kaikki hiekka kulkeutuu sisälle. T. Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna - Poluissa on nyt kivituhkaa ja mietin, että voisi hankkia vielä päälle hieman isompirakeista hiekkaa, koska nollakoon kivituhka kulkeutuu helposti sisälle. Aika kohtuudessa kulkeutuminen on kyllä pysynyt, koska terasseille on aina useampi porrasaskelma.

   Poista
 5. Kaunista! Teillä on ihana piha. Itselleni nuo moninaiset istutukset ovat vähän vieraita. Ehkäpä joskus vielä innostun. Kannattaisi kyllä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nainen talossa - ehkä itsekin olen ollut vähän yllättynyt, kuinka rönsyilevä puoli "puutarhurina" itsestäni on löytynyt ja kuinka englantilaistyyppiseksi puutarha on lopulta muodostumassa. Jotenkin vain huvilahenkisyys kiehtoo, ja siihen tietty kuuluu syreenit, daaliat ym. kukat, hortensiat, tuoksuherneet jne...

   Poista
 6. Vautsi miten kaunista, tuo polku ja istutukset. Pihamaasi on oikea unelma ja sen kruunaa ihanainen madame =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos jori - Poikkesin puolestani juuri sinun hurmaavaan puutarhaasi ja koukkuun jäin;)

   Poista