keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Leikkejä

Nukkekodissa on koko talvi vietetty varsin boheemia elämää...
...remppalomalla ollaan oltu ja sähköt ja ikkunalistat puuttuu, mutta kuka nyt talven pimeydessä niitä huomaa? Tietty niitä sähköjä ehkä olis kaivannut. Jotenkin vaan joulun jälkeen itse pitää sellaista luovaa taukoa, ettei jaksa keskeneräisyyksistä stressata.
Kevätaurinko on aiheuttanut kuitenkin pienoista painetta siivota ihan näitä 1:1 talon nurkkia, mutta kyllä se siivouksen tarve taisi olla vielä suurempi täällä leikkitalon sisällä.
Nyt on taas turhat rojut karsittu ja leikkiminen on paljon mukavampaa.

Taitaa tarjolla olla silti edelleen joulun jämiä;)


Sisustuspuuhat täällä taitavat vielä jatkua. Katto- ja ikkunalistatkin voisivat löytää paikoilleen. Nukkekodissa voi toteuttaa edullisesti kaikkia sisustuskokeiluja. Pitäisiköhän joskus sisustaa jokainen huone eri tyylillä ja kerätä kaikki blogimaailman sisustustrendit, -kliseet ja design-klassikot tänne? ;)


 Täällä nukkekodissa ollaan ainakin raikkaissa kevään väreissä, jos muuten on kodin kevätsisustuksen inspiraatio vähän hukassa. Tai ollaan me tyttöjen kanssa muumimökin sisustusjuttuja laitettu jo kesää varten valmiiksi, ja sitten on pari K-tuolia projektin alla. Mitenkähän sitä oppisikin tekemään aina yhden asian loppuun ennen kuin aloittaa seuraavaa? Vai onko sen oppiminen edes välttämätöntä, jos joskus kuitenkin valmistakin syntyy? Tosin toisen K-tuolin projekti on ollut alla jo opiskelun alkuajoista (lähes 20 vuotta!), joten ehkä sen voisi viedä jo tavalla tai toisella viimeinkin päätökseen;)


Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

 ***

Villa Vaahtokarkin Mari
20 kommenttia:

 1. Siinä pikku sisustaja sisustaa nukkekotia, harrastaa sitten isona oman kodin sisustamista. Hieno nukkekoti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli - niin ne vuodet vaan vierii nopeasti, ettei aikaakaan kun tämäkin neiti sisustaa omaa kotiaan. Mutta nyt vielä nautitaan kaikesta pienoiskoossa:) Iloa viikonloppuusi!

   Poista
 2. Tosi kauniita huonekaluja nukkekodissa!!
  Mun täytyy varmaan laittaa nukkekoti "taas myyntiin". Lapset aina innostuu, kun luulee menettävänsä sen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia:) Nukkekoti on siitä kiva, että sillä leikkii niin lapsi kuin aikuinenkin. Meillä isot tytötkin innostuu jo nukkekodin sisustuspuuhista, kun tulee jotain muutoksia ja edullisempaahan ne on tuohon pienoiskotiin aina tehdä;) Hyvää viikonloppua sinulle!

   Poista
 3. Kaunis nukkekoti ja söpö leikkijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna ja mukavaa viikonloppua teille - ehkä voitais maanantaina nähdä?

   Poista
 4. Hei, Mistä noin kauniita nukkekodin kalusteita löytyy? Meillä olisi nukkekoti pian valmis mutta kalusteet puuttuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katja r - kalusteet ovat muutaman vuoden takaa löytöjä aika yllättävistäkin kaupoista, kuten Indiskasta, Tiimarista, Honkkarista ja sitten on joitakin muistaakseni yhdestä Porvoolaisesta pikkuputiikista ostettu. Eli silmät kannattaa pitää valppaina muissakin kuin alan kaupoissa.Toivottavasti löydätte mieleisiä kalusteita ja mukavaa viikonloppua sinulle!

   Poista
 5. Aivan mahtavia kalusteita ja pieniä huoneita. Unelmien nukkekoti :)

  VastaaPoista
 6. Teidän nukkekoti on kyllä niin ihana kaluisteineen kaikkineen! Kyllä kelpaa leikkiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria:) Tällä nukkekodilla leikkii myös meidän poika aika innoissaan, juuri illalla alkoi ennen nukkumaan menoa vielä täyttää kaappeja erinäisillä pikkuruoilla ja purnukoilla;) IIloista viikonloppua sinne!

   Poista
 7. Voi että miten ihana minimaailma, pitäisiköhän minunkin hurahtaa. Voipi olla lähellä, kun tyttö tuosta vielä hieman kasvaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja - Minimaailmaan hurahtaminen käy oikein helposti sellaisen pienen suloisen tytön kanssa, suosittelen;)

   Poista
 8. Voi tuota söpöyden määrää <3. Ihastuttava pienoismaailma ja suloiset kuvat tytöstä aarteensa kimpussa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nainen Talossa - söpöyden määrä on kyllä huipussaan, kun seuraa tytön touhuja:)

   Poista
  2. Pakko kysyä että onko tuo nukkekoti jostakin ostettu vai ihan omin kätösin tehty? Aivan ihana, mäkin tahdon tommoisen... <3

   Poista
  3. Kiitti Hanna - Juu oon tehny tuon nukkekodin itse lähes 15 vuotta sitten opeopinnoissani. Tuo toimi aluksi vaippakaappina meidän vanhimmalle tytölle:)

   Poista