sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Ystävän kodissa

Onnistuin vähän sössimään tämän postauksen julkaisussa, kun se livahtikin jo kerran tänne keskeneräisenä. Se siitä puhelinpostauskokeilusta... hädissäni tulin sitten poistaneeksi ja tuhonneeksi koko tekstin kuvineen, enkä osannutkaan sitä enää palauttaa. No, ei kun uusiksi meni, mutta harmittaahan se tietysti, että aikaa siihen hujahti. Ja näköjään noinkin lyhyessä hetkessä aika moni ehti tulla tänne kurkkaamaan turhaan, kun linkkikuvakkeet olivat näköjään päivittyneet muissa blogeissa tämän postauksen mukaisiksi...

Tein yllärivierailun ystäväni luokse Paimion suuntaan. Innostuin leikkimään sisustuslehtikuvaajaa heidän  kodissaan, vaikka häntä tietysti hieman stressasi, etten sen kummemmin ruvennut paikkoja stailaamaan. Ja mitäs sitä stailata, kun ei ole mitään stailattavaa. Niin kaunis koti heillä on. Sain luvan julkaista ottamiani kuvia teidän muidenkin iloksi.


Eteisestä avautuu avara näkymä asuntoon. Lattia on tummaksi petsattua siperianlehtikuusta. Kauniin sirot kattokruunut on tilattu Italiasta.








Riviera Maisonin tilavassa astiakaapissa säilytetään kauniita juhla-astioita.



Olohuoneen ruokailutilassa pöydän yllä on aidosti vanha belgialainen kristallikruunu. Pöytä on RM.n mallistosta.



Saunan yhteydessä on viihtyisä pukeutumistila. Kuka muuten arvaa, mitä tyynyjen takana lukee? Käänsin ne tahallani toisin päin, että sen verran kuitenkin stailasin;)

Saunoja voi ripustaa vatteensa kauniiseen vanhaan naulakkoon (kunnostettu).

Ikkunapeili on hankittu Adalmiinan Helmestä, josta taidan laittaa tänne lisää juttua kuvien kera myöhemmin.

 Tytön huoneessa oli mukavat leikit ja suloinen keijukoristeinen peili.

Olohuoneen puolella oli vielä toinen upea ja aito belgialainen kristallikruunu, joka olisi itseasiassa myynnissä. Alla kuvia valaisimesta upeine yksityiskohtineen.








Jos kyseinen kaunotar on etsinyt juuri sinun kotiasi, laita rohkeasti tiedustelu sähköpostiini, niin voin välittää myyjän yhteystiedot.

Tällä erää päättelen tähän, kun aika on vähän kortilla, mutta taidan laittaa vielä tälle jutulle jatkoa ystäväni kauniista pihapiiristä...

Kesäistä uutta viikkoa teille kaikille!

XXX
VillaVaahtokarkki





7 kommenttia:

  1. Kauniin eläväinen tuo siperiankuusi-lattia!
    Ja kauniilta, ja valoisalta näyttää ystäväsi koti muutenkin :)

    VastaaPoista
  2. Samat sanat kuin edellisilläkin. Ja vielä ihanampi toi valaisin!!

    VastaaPoista
  3. Siinä on kaunis koti! Tuo lattia on kyllä mahtava. Ihailen ihmisiä, jotka uskaltavat laittaa vaalean maton ruokailuryhmän alle, on kyllä hyvän näköinen siinä. Eikö olisi keittiöstä kuvia :) ?

    VastaaPoista
  4. Kauniissa kodissa paparazzailit! Ihana keijupeili ja tosi kauniit ne italialaiset kattokruunut. Mukavaa uutta viikkoa. Kiitos, kun otit kyläilyreissullesi mukaan!

    VastaaPoista
  5. Ihana koti, oli muutenkin kiva nähdä minua läheltä kiva kurkistus ystäväsi kotiin :) Löysin blogiisi toisten sivuilta, vielä vähän opettelen tätä blogimaailmaa bloggaajan silmin. Aiemmin vain lukenut anonyymina :) Tervetula vastavierailulle. Liityn lukijaksesi :)

    VastaaPoista
  6. Heips kaikille! Ystäväni sanoi, että tuntui hieman oudolta nähdä oman kodin kuvia blogissa toisten kommentoitavana, mutta mukavaahan positiivista palautetta on aina lukea. Kiitokset kaikille mieltä lämmittäneistä kommenteistanne!
    Henna Maria kyseli kuvia keittiöstä, mutta harmi kyllä en ehtinyt keittiötä kuvata. Ruokailuryhmä vaalean maton kanssa on olohuoneen puolella, eikä matto siis joudu kaiken arkiropustuksen uhriksi😊 Ja Heinässä Heiluvassa: tervetuloa lukijaksi - kiitos vastavierailukutsusta - tulen poikkeamaan lähiaikoina.

    VastaaPoista