sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Satasen arvonta 10.2.- 17.2.

Sunnuntai-illan tervehdys teille ihanaiset lukijani! Teitä on nyt yli sata löytänyt tänne kirjautuneeksi lukijaksi, joten siitä ilahtuneena arvon pienen piristyksen jollekin teistä, kuten jo aiemmin lupailin. Arvontaan saavat osallistua kommentoimalla nyt kaikki, jotka seurailevat juttujani kutakuinkin säännöllisesti, oli sitten kirjautuneena tai ei. Ilahtuisin kovasti, jos kommentissasi kertoisit jotakin itsestäsi :). Laitan tarkemmat ohjeet arvonnasta postauksen loppuun. Myös kommentin jättämisestä on lopuksi ohje, koska kaikille kommentointi ei ole tuttua, ja pari kyselyä olen aiheesta aikaisemmin saanut. Siispä pieni johdanto arvontapalkintoon:

Kevätaurinko on paljastanut ikävät tahrat ikkunoissa ja muissa lasipinnoissa. Itse viime viikolla innostuin puunailemaan pintoja, kun hankin pullollisen Lauran ihanaa ikkunanpesusuihketta. Meillä puhdistettavia lasi-, ikkuna- ja peilipintoja piisaa. 
 
Kummasti kauniin näköinen pullo motivoi tarttumaan itseensä, kun puhdistusjälkikin on moitteeton ja tuoksu keväisen raikas. Siksi kävin hankkimassa sitä toisen pullollisen tätä arvontaa varten. Arvonnan voittajalle lähtee mukaan toinenkin Lauran hemmottelutuote, jotta ahkera siivooja saa myös itselleen raikkaan olon kaiken puunaamisen päälle:)
 Pink Petals Body Wash
kuvalähde: http://www.lauraashley.com/perfume/pink-petals-body-wash/invt/sl050/


 Lisäksi mukaan tulee pieni itse tehty kodinhoitoon liittyvä yllätys, joka ei ollut vielä valmis kuvattavaksi. Yritin laatia jonkinmoiset säännöt arvontaan sillä kaavalla, mikä tuntuu kuuluvan jotenkin tähän "blogikulttuuriin", koska haluan muistaa erityisesti vakkarilukijoita, ja niitä joiden kautta tänne niin moni on tiensä löytänyt, eli niitä joilla on omassa blogissaan linkki tänne.


Arvonnan säännöt:

1 arpa: jätä kommentti tunnistettavalla nimimerkillä tai profiililla tähän postaukseen
+1 arpa: olet kirjautunut lukija
+1 arpa: sinulla on linkki blogiini omassa blogissasi

Laske, mitkä ehdot täyttyvät, ja ilmoita arpojesi määrä kommentissasi. Arvonta päättyy sunnuntaina 17.2. klo 21.00.
Onnea arvontaan!


Ja sitten vielä ohje teille kommentin jättämiseen, joille se ei entuudestaan ole tuttua:

Jokaisen postauksen lopussa on linkitetty kohta `n kommenttia´, jota klikkaamalla näkyy jo jätetyt kommentit sekä tyhjä ruutu `Lisää kommenttisi `. Kirjoita siihen viestisi. Ennen kuin painat `Julkaise`- painiketta, valitse sen yläpuolella olevasta ´Kommentti nimellä´- kohdasta alimpana oleva `Nimetön`, jos haluat julkaista kommenttisi anonyymisti laitettuasi viestiin nimimerkin. Silloin viesti ei linkity mitenkään sinuun, eikä blogin kommenttilaatikon muut lukijat tai minä saa selville lähettäjää. Jos sinulla on google-tili (esim. kaikilla g-mail sähköpostia lukevilla on), näkyy googlen profiilinimesi ylimpänä vaihtoehdoista. Sen valitsemalla kommenttisi viesti linkittyy google-tilisi profiilinäkymään blogin kommenteissa näkyvän pikkukuvakkeen kautta. Toivottavasti saitte kirjallisesta ohjeesta edes jotain selkoa... Nyt vain rohkeasti kommentoimaan:)


Onnekasta viikkoa kaikille toivotellen

VillaVaahtokarkki

91 kommenttia:

  1. Kahdella mukana tavottelemassa ihanaa palkintoa! :)

    VastaaPoista
  2. Ooooi mikä ihana arvonta!!! Ollaan mukana kahdella arvalla!! :) <3 Ihania päiviä sinne! :)

    VastaaPoista
  3. Voih motivoiskohan tuo minuakin pesemään lasten sormenjäljet ikkunoista pois :)

    Olen aika uusi lukijasi, kolmen lapsen äiti keski-pohjanmaalta. Omakotitaloamme sisustelen maalaisromanttisesti..

    VastaaPoista
  4. Ja tietty arvonassa mukana kahdella arvalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa Tiina lukijoitten joukkoon. Kiva oli lukea hieman myös sinusta :)

      Poista
  5. Moon sun veli ja luulen että ihana vaimoni saattaisi tykätä ihanista Laura-tuotteista :) Mukana yhdellä arvalla..
    ps. Nää on kivoja nää sun jutut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melkein ansaitsisit voittaa koska noin kauniisti vaimoasi ajattelet :))

      Poista
    2. Ihanasti kyllä veljeni vaimoasi ajattelet, kuten Bikkekin oli jo huomannut :))

      Poista
  6. 2 arvalla mukana ja olen www.rappuralli.blogspot.com blogin kirjoittelija =)

    VastaaPoista
  7. Vähän päälle 30 v nainen osallistuu yhdellä arvalla!
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  8. Voi mikä ihana arvonta! <3 Kolmella arvalla ehdottomasti mukana! :)
    Olen ihanan blogisi aika tuore lukija, bloggaaja itsekin. Tervetuloa tutustumaan minuun ja maailmaani! http://littlebigthings-littleb.blogspot.com/

    VastaaPoista
  9. Ciao! Minä liityin lukijaksi tänään aikaisemmin eli juuri sopivasti tätä arvontaa varten. Löysin blogisi sattumalta, mutta jäin samantien koukkuun. Asustelen Italiassa ja mulla on kaksi poikaa. Kirjoittelen blogiini meidän perheen arjesta, käsitöistä ja muusta mitä täälä milloinkin on mietinnän alla. Osallistun kahdella arvalla :D

    VastaaPoista
  10. Yhdellä arvalla mukana! Nimim. siivoukselle lisäpotkua :)

    VastaaPoista
  11. Ehdottomasti kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  12. Minäkin kolmella mukaan! Ikkunat jo kaipaakin pesua, no, olkoon nyt sitten siihen asti kun saan tuon aineen. Hih, voitonvarma yksinelelijä mummeli.

    VastaaPoista
  13. Olen kahdella arvalla mukana..Ihana arvonta :)
    löysin blogisi jonkun muun blogin kautta siis olen uusi lukija..ja ihastuin oitis blogiisi ja kauniiseen kotiinne..
    Kirjoittelen romantiikan lumoissa blogia..ja rakastan kaikenlaista näpräämistä, ompelua ja askartelua..tykkään maalailla huonekaluja jotka muuten päätyisi kaatopaikalle mutta on aivan ihanaa huomata kuinka rumastakin saa kauniin..minua kiinnostaa kovasti sisustaminen ja huonekalujen pyöritelly omassa kodissa..vaaleanpunainen on minun lempiväri..Minulla on kaksi aikuista lasta ja olen kahdelle pienelle pojalle mummo..

    VastaaPoista
  14. Ihana arvonta, ja ihana blogi. Olen jo pidempään lukenut blogiasi blogilistan kautta :) Jatka samaan malliin! SatuS

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liityin siis vielä lukijaksikin :) Eli kahdella arvalla mukana.
      Olen sisustamiseen hurahtanut 1 ihanan pienen tyttären äiti ja kotona tulee sisusteltua ja tuunailtua leikkien ohessa.

      Poista
  15. Kahdella arvalla mukana!

    T. Tuttu rouva metsän takaa... =)

    VastaaPoista
  16. Mukana kahdella arvalla.
    Itsestäni; olen kolmen lapsen äiti. Talo melko valmis ja nyt vaan pitäisi osata istahtaa ja nauttia siitä valmiista talosta :)

    VastaaPoista
  17. Sinulla sitten on ylenmäärin kekseliäisyyttä ja mieluisia juttuja! Onpa melkein "pakko" osallistua kahdella arvalla noin mukavaan arvontaan, vaikkakin ehkä olisi oikeudenmukaisempaa jonkun muun voittaa kuin minun- - - tiedät, mistä syystä - - - Terveiset!

    VastaaPoista
  18. Ihana arvonta yhdessä mun suosikkiblogissani! Voi että, toivottavasti onni potkaisee mua tällä kertaa :)

    Kolmella arvalla mukana tässä kilvassa!
    Mun blogini on pieni kanava näyttää meidän kotia ja meidän perheen touhuja positiivisessa hengessä. Toivon, että blogistani joku saa edes joskus jotain iloa ja positiivisuutta arkeen (minun lisäkseni). Se on hartain toiveeni :D

    VastaaPoista
  19. mukana arvonnassa. oiskos kolme arpaa?!
    lueskelin jonkin aikaa blogiasi ennenkun kommentoin. ihanan inspiroiva ja iloinen blogi tempaisi mukaan ja nyt pakko kurkata tänne usein.
    Mukavaa viikkoa!
    ~M~

    VastaaPoista
  20. Kyllähän tällaseen pitää osallistua :) Mukana kahdella arvalla.Tosi mukavaa luettavaa ja kaunista katseltavaa Villa Vaahtokarkissa! -Tia.

    VastaaPoista
  21. Kahdella arvalla mukana kauniin blogin ihanassa arvonnassa♥
    Oma blogi sisältää vain ajatuksiani elämästä, pienten ihmeiden äärelle seisahtamista. Sanoissani taustalla vahva usko ja luottamus Jumalaan.
    Tykkään hirmuisesti omasta opettajan työstäni. Tykkään runoista, rakastan sanoja. Kaunis musiikki on paras rentoutuskeino. Liikkuvaisia lapsia kotona asuu vielä kolme, vanhin on armeijan harmaissa komentamassa sinne hiljattain menneitä. TAvallinen elämä on rikkaus!Blogissasi ammennan kauneutta ja harmoniaa. Kiitos siitä♥

    VastaaPoista
  22. En muista mistä tänne ekka kertaa tupsahdin, mutta nyt uudet kirjoitukset huomaan oman blogin lukulistalta :) taidan olla kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  23. Kolmella arvalla mukana! Ihanat palkinnot ja juuri mun lempiväri :)

    VastaaPoista
  24. Mukana arvonnassa kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
  25. IIIIIIIIIIIhanat palkinnot! Kahdella mukana! :O)

    VastaaPoista
  26. Kahdella arvalla mukana. Itse olen kolmen tytön kotiäiti, ikää kohta 27v. Viimeistä vuotta viedään, kunnes töihin paluu koittaa. Blogeja on kiva lueskella vapaa-ajalla ja unohtaa harmaa arki kauniita kuvia katsellen :)

    VastaaPoista
  27. Elämää villa Honkasalossa blogin kautta, olen löytänyt blogisi ja seuraillut jo pitkään, välillä kommentoiden. Minulla on 3 lasta ja 5 lastenlasta.Kahdestaan, vakavasti sairaan mieheni kanssa asustellaan. Blogien seuraaminen on minulle henkireikä. Olen arvonnassa mukana yhdellä arvalla. Mukavaa viikkoa! Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava oli "kuulla" sinusta jotakin Tepa, olen huomannut, että sinulla on lahja osoittaa blogeissa ihanan rohkaisevaa, kannustavaa ja rakentavaa palautetta. Voimia ja iloa arkeesi!

      Poista
  28. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. :)

    VastaaPoista
  29. heippa, jo kerran jätin viestin, mutta joko hyväksyt kommentit tai sitten kämmäilin jotain :). Jätän siis uudestaan. Olen 3 lapsen äiti ja yhden ihanan avovaimo. Asustamme melkovalmiissa talossa peltojen keskellä, Käyn täällä kurkkimassa ihani juttujasi aina välillä.
    2 arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  30. Kaikki ehdot täyttyy joten mukana kolmella arvalla :)

    VastaaPoista
  31. 40+ maalaisromantiikkaan hurahtanut perheenäiti mukana kokeilemassa onneaan kaikilla kolmella arvalla!!! Ihanat on palkinnot!

    VastaaPoista
  32. Niin ihana tämä blogi. Lisätty oman blogini lukulistaan ja kirjauduttu lukijaksi. Eli osallistun 2 arvalla :)
    Mukavaa alkuviikkoa :)

    VastaaPoista
  33. Laura Ashley-fani Paimiosta haluaa vaaleanpunaisen ikkunapesuaineen!! Yksi arpa.
    Nyt pystyn jo lukemaan blogiasi itkemättä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos ei enää ihan itketä:) Tiedän nyt mitä voisin tuoda seuraavan kerran sulle tuliaiseksi...terveisiä sinne Paimioon!

      Poista
  34. Mukana kahdella arvalla. :) Olen eri sisustus ja lifestyleblogeja säännöllisen epäsäännöllisesti seuraillut jo muutamia vuosia ja vastikään Itse bloggailusta kunnolla innostunut neljän muksun kolmekymppinen mamma.

    VastaaPoista
  35. Yhdellä arvalla mukaan!
    Muutamia kertoja olen piipahdellut sivuillasi ihastelemassa upeaa vaahtkarkkianne!

    VastaaPoista
  36. Mukana kahdella arvalla. :)
    Onnea sadasta lukijasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarkistuskierroksella... Saat linkkisi perusteella kolme;)

      Poista
  37. Kylläpäs törmäsin taas vahingossa ihanaan blogiin! Heti jäin lukijaksi.
    Kolmella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  38. Ihanassa blogissa aivan hurmaavan ihana arvonta <3
    Mie olen mukana yhdellä arvalla.

    T. Tiina

    VastaaPoista
  39. Kolmella arvalla mukana. Mulla on tuota ikkunasuihketta. Se on ihanaa-mikä tuoksu!! ja toinen pullo tulisi kyllä jo tarpeeseen :).

    VastaaPoista
  40. Oi mitä ihanuuksia. Eli mukana ollaan ja kolmella arvalla mikäli blogisi blogiluettelossani lasketaan linkitykseksi:)

    VastaaPoista
  41. Ihana vaaleanpunainen arvonta;)
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  42. Hei. Yhdellä siis mukana.
    Ison perheen äiti. Osa lapsista kotona tehtyjä, osa valmina saatuja, yhtä rakkaita kaikki. Haaveilen uudesta isommasta talosta vielä enemmän maalla ja isommasta perheestä :)
    Sinulla on aivan ihana blogi ja olette uskomattoman käteviä ja aikaansaavia. Kiitos mukavista hetkistä blogisi parissa. Täällä saa elämyksiä, jotka sitten auttavat jaksamaan arjessa.

    Äitee

    VastaaPoista
  43. Uusi lukija ihastui, siispä kahdella arvalla mukaan...
    AMS

    VastaaPoista
  44. Kolmella arvalla osallistuu myös tämä bloggaaja ja Laura Ashley fani!!! Ihana arpajaislahja - pakko saada! Tai joutuu matkaamaan lähes 300 kilsaa vastaavan tuotteen takia! ;) Heh! T. Sanna

    VastaaPoista
  45. Kahdella arvalla mukana (kommentti ja linkitys)!

    VastaaPoista
  46. Kahdella arvalla mukana, sekä kommentilla että lukijana :)

    VastaaPoista
  47. Kahdella mukaan. Käyn muutamien päivien välein kurkkaamassa. Olen tallentanut blogisi kirjanmerkkipalkkiini, joten pääsen nopeasti katsomaan joko taas jotain ihastuttavaa olet puuhaillut. Terveisin, Seijesää ---ja iloista ystävänpäivää sinne koko poppoolle.

    VastaaPoista
  48. Kerrassaan ihanat palkinnot, kahdella mukaan. Seurailen säännöllisesti ja aina välillä kommentoinkin jotain, sinulle on ihana elämänmyönteinen blogi kivoilla kuvilla. Itse olen tällä hetkellä innostunut oman "keittokirjan" tekemisestä bloggeriin, sinne siis parhaat reseptit ja kokeilut :).

    VastaaPoista
  49. Kahdella arvalla mukana. Ihana blogi sinulla ja raikas palkinto!

    VastaaPoista
  50. Kahdella arvalla mukana ja minusta saat tietää lisää kun käyt hakemassa blogihaasteen itsellesi täältä :)
    http://annaminunollanainen.blogspot.com/2013/02/blogihaaste.html

    VastaaPoista
  51. Kahdella minäkin mukaan tuon ihanan värisen aineen arvontaan ♥

    VastaaPoista
  52. Kahdella arvalla mukana :) Ihana blogi sinulla!

    Kirjoittelen täällä: http://aarteenhaltija.blogspot.fi/ :)

    VastaaPoista
  53. Blogisi on tosi herttainen, ja tuo tämänpäiväinen juttu ystävänpäiväkuusesta on aivan ihana <3
    Yhdellä arvalla mukana.

    Terv. Fia
    martikainen31@gmail.com

    VastaaPoista
  54. pari arpalipuketta mulle myös :D

    Me ollaankin jo tuttuja, etten itsestäni enempää jorise.

    Hyvää ystävänpäivää!!

    VastaaPoista
  55. Kahdella arvalla mukana, sillä oma blogiluettelo on vasta tekeillä.
    Kun saan sen valmiiksi, niin lisään tämän sinun blogin ehdottamasti siihen.
    Löysin tänne vasta muutama viikko sitten ja luin heti teidän rakennustarinaa läpi.
    Oli aika hauska huomata, että meillä on ollut lähes sama tahti :)
    Me aloitettiin rakentaminen toukokuussa 2008 ja muutettiin marraskuussa 2009.
    Mutta arvaapas, meillä se sauna ei vieläkään ole valmis ; )

    Mukavaa ystävänpäivän iltaa!

    VastaaPoista
  56. Yhdellä arvalla mukaan arvontaan, iloista ystävänpäivän iltaa =)!

    ninuska76@luukku.com

    VastaaPoista
  57. yhdel arval mukana..ihana blogi.-Johku-jonskuisokangas@hotmail.com.

    VastaaPoista
  58. Kolmella arvalla mukana! Olen kahden pienen poikasen äiti Poikasen elämää -blogista, josta löytyy myös arvonta :)

    VastaaPoista
  59. Täällä 8 lapsen äiti osallistuu kolmella arvalla suurperheen arjesta blogista ;)

    VastaaPoista
  60. Ihanan blogin ihanaan arvontaan osallistun kahdella arvalla :)
    Juuri yksi päivä "kauhistelin" kotini ikkunoita, kun auringonvalo vielä oikein otti niihin. Teki mieli laittaa sälekaihtimet kiinni. Kyllä tuolla vaaleanpunaisella ikkunanpesuaineella olisi kiva puhdistella :)

    minnapo1@gmail.com

    VastaaPoista
  61. 3 arvalla mukana :9 Niin kivan väriset putelit:) Linkitin omaani jossa myöskin JDL arvontaa
    Käy tutustumassa minuun paremmin :)

    VastaaPoista
  62. Olen blogittomana mukana yhdellä mahdollisuudella. On se vaan jännä juttu, että kaunis pakkaus tai purkki muuttaa ikävänkin asian huisisti mukavammaksi.

    VastaaPoista
  63. Pk-seutulainen 30-luvun hirsitalon asuttaja ilmoittautuu mukaan yhdellä arvalla :). Olemme mieheni kanssa juuri läpikäyneet vuoden pituisen remontin, jossa talovanhuksemme palautettiin tyyliinsä sopivampaan ulkoasuun.
    Ensi kesänä pihasauna remontoidaan saunomiskuntoon ja pihalle istutetaan uusia hedelmäpuita.

    VastaaPoista
  64. Myös blogiton (vielä ainakin toistaiseksi) lukijasi ilmoittautuu mukaan todellisen arjen luksustuotteen arvontaan. Ikkunanpesu on muuten kotitöistä minulle se kaikkein ikävin, peittoaa jopa uunin putsauksen.

    VastaaPoista
  65. Kivan arvonta; yhdistää käytännöllisyyttä ja hemmottelua ihan parhaalla tavalla. Olen lukijanasi aikalailla uusi. Monien muiden tavoin unelmoin tilasta ja avaruudesta; tuntuu, että 60-luvun omakotitalossa tila loppuu auttamatta kesken.. eli pitäisi oppia karsimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tiiti66 ja mukava oli kuulla sinusta! Voimia tavaran karsimiseen, sitä kun joutuu koko ajan tekemään:)

      Poista
  66. Yhdellä arvalla mukana ihanassa arvonnassa :)

    VastaaPoista
  67. Mukana yhdellä arvalla :)
    hulamaja ät gmail.com

    VastaaPoista
  68. Hyvä blogi, jota tullut seurattua mielenkiinnolla

    outsivoujee(at)luukku.com

    VastaaPoista
  69. Mukana kahdella arvalla.

    Meillä sisustetaan omaa kerrostalokaksioo mieleiseksi, kaikki itse tehden pienellä budjetilla :)

    veetu89@jippii.fi

    VastaaPoista
  70. Tää on jo varmaan päättynyt kisa?

    VastaaPoista
  71. Hei vielä kaikille arvontaan osallistuneille ja kommentoineille! Nyt on päässä soinut Juha Tapion laulun sanat "Haittaako, jos joku pettyy, jos mittojaan täyttää et voi..." eli kommenttien määrä oli kyllä niin suuri, että tunnustan reilusti, etten pystykään nyt lunastamaan lupaustani kommentteihin vastaamisesta. Eli omaa mittaa en ainakaan nyt pystynyt täyttämään, eli siitä on vähän paha mieli. Teidän mitasta en tiedä. Joidenkin blogeihin olen kyllä jo ehtinyt vastavierailulle ja sitä aioin jatkaa edelleen, mutta nyt taitaa olla järkevämpää käyttää aikaa tuleviin postauksiin, joista toivottavasti teille tulee hyvä mieli;) Kiitos kaunis kaikille kommentoineille --- oli kiva saada tietää, keitä siellä ruudun toisella puolella on!

    VastaaPoista