maanantai 18. helmikuuta 2013

Arvonnan voittajaEilisiltana ennen arvonnan suorittamista kävin lasten ja anoppini kanssa kävelyllä puistossa, joka oli valaistu kauniisti jäälyhdyin ja -veistoksin. Tässä muutamia tunnelmakuvia ennen arvonnan voittajan julkistamista. Kuka tunnistaa kaupungin ja alla olevan kauniin rakennuksen? (...joka ei ole ikävä kyllä mieheni lapsuuden koti :)) Ajelin tänne yksin lasten kanssa pitkän matkan lauantaina hiihtoloman viettoon.  A saa lukea parin viikon päästä olevaan tenttiinsä nyt rauhassa kotona.

 

Ja sitten arvonnan voittajaan... suoritin arvonnan niin, että tulostin arvontakommentit ja lukijalistat. Numeroin kunkin kommentin ja linkityksen kommenttien eteen omalla luvullaan (eli kaksi lukua kommentista ja linkistä) ja sitten vielä lukijoille omat lukunsa lukijalistaan. Yhteensä arpoja tuli siis 223, kun painotukset huomioitiin. Syötin luvun Random.orgin arvontakoneeseen, joka arpoi luvuksi 142. Tämä luku osuiTinttarukselle!  (klik!)
Paljon onnea arvonnan voitosta!


Tinttaruksen kommentilla oli siis eri numero kuin lukijalistaan osunut voittonumero, mutta laitan sen vielä tähän:

"Kahdella arvalla mukana kauniin blogin ihanassa arvonnassa♥
Oma blogi sisältää vain ajatuksiani elämästä, pienten ihmeiden äärelle seisahtamista. Sanoissani taustalla vahva usko ja luottamus Jumalaan.
Tykkään hirmuisesti omasta opettajan työstäni. Tykkään runoista, rakastan sanoja. Kaunis musiikki on paras rentoutuskeino. Liikkuvaisia lapsia kotona asuu vielä kolme, vanhin on armeijan harmaissa komentamassa sinne hiljattain menneitä. TAvallinen elämä on rikkaus!Blogissasi ammennan kauneutta ja harmoniaa. Kiitos siitä♥"


Ihan kuin tuo arvontakone olisi tiennyt, kuinka antaumuksella Tinttarus mulle yritti parissa edellisissä postauksessa neuvoa, miten sydänmerkkejä saa laitettua viesteihin... sattumaa arvontakoneen puolesta, mutta jotenkin silti niin tarkoituksellista...

Mielettömän ihania ja piristäviä kommentteja olitte kirjoitelleet, ja palailen niihin varmaan tänään illalla lasten nukkuessa. Ennen arvontaa en sinne omia kommentteja laittanut häiritsemään arvontaoperaatiota...

Nyt toivottelen raikasta talvipäivää kaikille ja tervetulon toivotukset vielä kaikille uusille lukijoille!

XXX

VillaVaahtokarkki


11 kommenttia:

 1. Oi, että!!!Kiitos! Ihan liikutuin kun luin , mitä olit kirjoittanut. Ei taida olla sattumaa sekään, että minua onnisti juuri nyt kun tarvitsin ilovoimaa vierelleni. Kuin olisin saanut lämpimän halauksen!♥♥ Ja voi, miten yhä toivon, että saisit sydämiäkin vielä napsuteltua!!

  Valontäyttämää viikkoa sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvillä mielin laitan paketin sinulle tulemaan. Laitatko yhteystietosi sähköpostiini, niin postittelen sen tuossa ensi viikon alussa, kun olemme päässeet täältä taas kotiin. Voimia ja iloa sinne! <3<3<3

   Poista
 2. Sä tairatki olla täälä meirän nurkilla :D http://www.seinajoki.fi/asuinalueet/etelainen/tkartano.htm

  VastaaPoista
 3. Hei niinpä tairan. Hyvin näyt kotinurkkasi tuntevan:)

  VastaaPoista
 4. Laitoin sinulle sähköpostia tulemaan:)
  Ilona

  VastaaPoista
 5. Blogissani olisi sulle jotain :)

  VastaaPoista
 6. Heipparallaa kammarista ! Juuri tännään töissä kaffehuoneessa selasin lehtiä ja olikohan siellä juttua teijän kojista ? Siinä sitten aattelinki että onkohan sinulla blogia. Ja tuolta Tuijalta tänne sitten tieni löysinkin ja heti lukijaksesi, oi kun täällä onkin sommaa...Parhain terveisin kammarin Lovviisa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lovviisa! Enpä tullutkaan ajatelleeksi, että työpaikkojen kaffihuoneissa tuo naisten viikkolehti, jossa tyylikkäästi venyttelen paitaani voi pyöriä vielä pitkäänkin ;) heh :) No kiva, että löysit tänne, vaikken sitä juttua halunnut sen kummemmin liittää blogiin, vaikka siinä vähän sisustusaihetta sivuttiin. Lämpimästi tervetuloa!

   Poista
 7. Onnea voittajalle. Ei olisi parempaan osoitteeseen voinut mennä voitto.♥♥♥

  VastaaPoista