sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Arkiolohuoneessa osa 2





Tervehdys teille rakkaille blogissani kävijöille pitkästä aikaa! Nyt täytyy pahoitella sitä, että viimeksi pyysin jäämään linjoille, mikä ei ollut kivasti tehty. Kuvittelin pystyväni postaamaan jatkokuvat nopeammin. Näistä näette, miksi se kevään lähestyessä jäi ;). Niin se vain nykyisin on, että työt ja opiskelut ovat ajaneet harrastuksen ohi, joten blogi pitää hiljaiseloa. Päätöstä täydellisesti blogin sulkemisesta en silti ole vielä tehnyt, joten silloin tällöin täällä voi edelleen piipahtaa, jos jutut kiinnostavat, ja niin näyttää toistaiseksi vielä olleen.

Ennen kuin kevät vallan yllättää, näette kellarikerroksen jouluasussaan. Viime postauksen kuva ysäripeilin muutoksesta näkyy takaseinällä. Sahailin sirkkelillä hyllyn rakentamisesta jääneistä jämäpaloista peiliin "sunburst"-kehyksen, jonka spreijasin mustaksi. Palat tein verrattain suurpiirteisellä luovalla otteella ja sommittelin kehyksen ympärille. Kiinnitin palat toisiinsa liimalla ja viimeistelynaulaimella ja peilin kehyksineen kiinnitin lopuksi "sädekehään" myös viimeistelynaulaimella. Itseäni kiehtoo, ettei kehys ole täysin symmetrinen, vaan silmille jää askarreltavaa katsoessa sen mielenkiintoista epätäydellisyyttä.

Sorry I asked you to stay tuned... I really thought I could post  a little bit earlier. So, here are finally photos from our basement. Atmosphere is from last Christmas time. 
Maybe you saw some pictures from the old-fashioned mirror in my last post. I transformed the mirror into a sunburst mirror by using some wooden blocks that left over from this 'mantel' project. 




Viime joulun aikaan manttelihyllyn reunalla oli rivi sukkia, joiden määrä joulua kohden lisääntyi. 




Jouluaattona sukkia oli kokonaiset 22 kpl, joulunviettäjien pääluvun mukaan. Saimme veljeni ja vaimonsa koko perheen Amerikasta meille joulua viettämään ikimuistoisen ihanaa joulua. Peilin sivustoilla on ollut joulun jälkeen sopivat jalkalamput.


Peilin kautta joku tarkkasilmäinen huomasi jo videotykin, jota varten on valkokangas kiinnitettynä putkikoteloinnin alapintaan. Vähän harmittaa, ettei tuota valkokankaan pidikesysteemiä saanut piiloon koteloinnin sisään, mutta jälleen tuo harmitus on helppo elämän hektisyydessä ohittaa sillä, että sitä tulee nykyään viilailtua asiakkaiden kotien yksityiskohtia ihan viimeisen päälle ;).

Sivustalla on Ikeasta alunperin joskus opiskeluaikoina ostettu mäntyinen jalkalamppu, jonka olen kauan sitten pikaisesti suhumaalannut mustaksi. Talviaikaan pergolan kesäkalusteet ovat kellarikerroksessa säilytyksessä ja ovat olleet mittasuhteiltaan juuri sopiva sohvakalusto tv-tilaan.

Uskallan toivottaa jo varovasti kaikille mukavaa joulun odotusta siltä varalta, jos minusta ei sitä ennen mitään kuuluisi.


XXX

Mari


1 kommentti:

  1. Great article..I am looking so forward to your blog comment and I love your page on your post.. That is so pretty..
    ភ្នាល់បាល់អនឡាញ

    VastaaPoista