maanantai 5. elokuuta 2013

Puutarhan kolmas kesä: ruusut Edelweiss ja Lady of Shalott

 

 

Ruusupenkissä ensimmäisenä avaa terälehtensä jaloruusu Edelweiss. Terveiset kuvien myötä lähetän Tanelille ja Satulle sekä lapsille, joilta saimme tämän kaunottaren tupaantuliaislahjana. Kiitokset kauniista kukkijasta! Juuri nyt ruusu tekee uusia versoja ja kenties ehtii kukkia vielä toistamiseen. 

  
 Toisena kukinnan aloittaa Riittan nimikkoruusu ´Lady of Shalott´. Se on aprikoosin oranssi David Austin -ruusu, joka kukkii  pienen tauon kanssa pitkälle syksyyn. Juuri nyt on uusien nuppujen kasvattamisen aika. Terveiset Riittalle Englantiin! Viimeiseen kuvaan itse ihastuin eniten. Ruusu on vain niin kaunis!


Ruusuisia unelmia uuteen viikkoon!

VillaVaahtokarkki10 kommenttia:

 1. Mahtavia ruusuja! Sanomattoman kauniita Onneksi vielä on kesää jäljellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli - kesästä en millään malttaisi luopua, vaikka elokuun haikeus puutarhassa on jo havaittavissa. Päivät ovat onneksi olleet edelleen mitä kesäisimpiä:)

   Poista
 2. Upeita kuvia aivan ihanista ruusuista! Kaunista!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kukkaiselämää - kuvia onkin tullut räpsittyä niin paljon, että on jo vaikeutta valita mitä kuvia tänne valitsee, mutta ruusuja varmaan jaksaa aina katsella.

   Poista
 3. Upeita upeita! Kastepisarat kukissa viimeistelevät kuvat ja viimeinen kuva on tosiaan hyvin kaunis :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nainen Talossa - kastepisaroita on aina mielenkiintoista kuvatessaan metsästää:) Joskus onnistuu saamaan vielä juuri sopivan valon mukaan, joka saa ne loistamaan .

   Poista
 4. Ei voi kuin huokailla noin kaunista ruusutarhaa!!

  VastaaPoista
 5. Heippa hei, täällä uusi lukijasi ilmottautuu :) Miten olet pitänyt hopeahärkin aisoissa vai annatko sen vaan kasvaa vapaasti? Olen suunnitellut hankkivani sitä omaan puutarhaani reunustamaan istutusalueita.

  Teillä on aivan ihana piha ja kasvit aikalailla samaa makua kuin mullakin :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Anna-Riikka ja tervetuloa lukijaksi:) Hopeahärkki saa vapaasti rönsytä cottage-gardenin tyyliin. Se onkin aika kivasti levinnyt alun perin hankkimistani noin kymmenestä taimesta. Hopeanhohtoinen vihreä antaa mielestäni kivan rauhoittavan taustan kirkkaammille vihreille, vaikka kasvi itsessään ei niin rauhallisen näköinen olekaan. Toinen paahteisen paikan hopeanhohtoinen suosikkini on ohotanmaruna.

  VastaaPoista